13
May
10

Terima Kasih

Terima kasih … kenapa LB berterima kasih. Sebabnya.. Lb perhatikan walaupun Blog LB nie dah lama KOMA.. tapi masih banyak yang masih mencari idea dengan membaca Blog LB sebagai panduan kepada pemilik pemilik arnab sekalian.

Lb perhatikan juga, banyak betul soalan soalan yang diacukan dalam ruangan komen, adalah lebih kurang 200++ yang menungu diaprovekan ..heheh.. sebenarnya semua persoalan yang diacukan oleh pembaca-pembaca BLOg LB, jawapannya ada dalam posting posting Lb sebelum nie. Cuba klik di bahagian tepi tu.. kalau ada masalah kesihatan macam kurap ke, gigi ke semua ada kat tepi tuu.

Kepada yang email kat LB, LB harap jawapan LB yang tak seberapa tu dapat membantu anda semua.

Untuk makluman semua Rabittry kecil LB masih wujud cuma penghuninya Lb masih kekalkan dengan angka yang kecil, memandangkan sekarang ini musim panas.

Insyaallah kalau tak ada aral melintang akan LB postkan gambar gambar terbaru, penghuni penhuni Rabittry kecil LB.

TERIMA KASIH, Sekali lagi.


6 Responses to “Terima Kasih”


  1. May 13, 2010 at 12:37 pm

    Hey, yeah we want latest photos please….

    P/s : we miss u ;(

  2. 2 san_bu
    August 18, 2010 at 6:47 am

    Hai..saya cadang nak amik ‘anak angkat’ hahaha
    my fav is cat tapi sbb ruang dan budget terhad, saya kena pilih antara guinea pig @ rabbit.

    rabbit lebih comel dr guinea pig tapi ruang yg ada pula terhad. mcm mana ek?

    sbnrnya nak tau, ada x rabbit yang mini saiz n x grown up. mana nak tau info so senang nak buat research? sbb ada nmpak iklan Dwarf + holland lop bunny and saiz nya about 1/3 dari normal rabbit dewasa.

    any suggestion?

    thanks, San.

  3. October 5, 2010 at 12:22 am

    bagaimana nak hilangkan kudis di bahagian hidung arnab ?

    • 4 lazybunnys
      October 26, 2010 at 10:02 am

      kudis di hidung arnab?? sebaiknya pergilah ke veterinar, berkemungkinan arnab dijangkiti kurap. dapatkan suntikan, dan ia akan gugur.

  4. May 8, 2012 at 8:32 pm

    welcome back. keep posting.🙂

  5. 6 Rabit Adaa
    December 10, 2012 at 11:45 pm

    Assalamualaikum, harap LB dapat membantu. Tolong reply English sebaiknya. Saya baru belajar BM.
    1. LB beli alfalfa hays berapa per kg? I got RM24 per kg.
    2. Woody Pets biasanya 1kg RM 12. Is that a normal price?
    3. Pellet rabbit (alfalfa base) boleh diberi tanpa limit?
    4. Mata arnab saya berwarna coklat. Akan tetapi, berubah jadi biru. Normal ke?
    Thanks.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2010
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: