09
Nov
09

Open cecami…

Cadburry dan Bailey dan buka mata. Sebenarnya dah 3 hari dah si bebola kapas nie buka mata. Tapi Lb tak dapat nak Update kan. Bukan itu saja, bukanlah senang Lb nak snap garbar budak dua ekor nie.. tak duduk diam. Bailey pantang camera tercongok depan dia.. cepat di datang, Cadburry pulak , macam blur aje.. hehehe… comel sensangat.

PB090084

 see…. Cadburry the lazzy bunny

PB090081

Bailey…

PB090082

It’s Cadburry… so Tim… what colour??

PB090090

Mummy… oh… ya… BB is bold ..kikikiki… kesan dari sifat keibuan

PB090091

Guess who?? sit under the cages is Daddy Eclipse..


10 Responses to “Open cecami…”


  1. November 11, 2009 at 1:17 pm

    Kaler bailey sama ke macam Marokoo??

  2. 3 firdaus
    November 12, 2009 at 8:50 am

    salam…

    at last…setelah sekian lama saya google pasal rabbit…saya rasa page ni yg paling best..🙂

    saya dah lama pendam rasa nak pelihara rabbit…b4 ni sy pernah bela kucing n hamster…n skrang saya rasa nak try pelihara rabbit plak..but b4 tu sy nak study pasal rabbit dulu…supaya senang nang jaga nanti..(nasihat LB)🙂

    sy dah survey kat byk petshop..kat kuching, sarawak tak byk yg jual rabbit…yg ada pun breeder dia kurang pengetahuan pasal breed…coz ari tu saya tanya lionhead dia..’ni breed ape?’ dia jawab…breed gold coast, australia…ade ke?? sy dah try google..xde breed tu..sy rasa tu nama tempat dia import…bukan nama breed..tu yg x brp confident nak beli kat breeder tu..

    n pasal holland lop sy dah tanya byk local petshop…diaorang cakap the whole petshop kat sarawak ni belum ada yg jual lop ear rabbit..xkan nak order on9…x pasal2 rabbit tu lemas dlm kotak FedEx…hehe

    neway, thank u for sharing information..i’ll get my rabbit very soon..

  3. 5 firdaus
    November 12, 2009 at 8:58 am

    breed apa yg ada dlm kategori dwarf??

  4. November 12, 2009 at 10:27 am

    I still think Cadbury may be a siamese sable. LOL!

  5. 9 syafiq
    June 23, 2010 at 11:46 am

    salam..

    syukur, hidup lg blog nih.. lma dah menyepi.. dlm banyak2 blog rabbit, blog ni antara yg terbaik bg saya.. harap2 sy bleh la dpt lbih maklumat lg tntg rabbitry lb selepas ni..

  6. 10 bella
    August 21, 2010 at 8:30 am

    hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee🙂 sye bella dari brunei..nak tau btol ker arnab ni o.k kalo dia makannnn dan minum jer?sye nak train dgn cara ape ek??help me..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


November 2009
M T W T F S S
« Oct   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: