Archive for the 'award and friend' Category

22
Apr
09

Neno’s Award… warna warni Blogging

Wahhh…. satu lagi award atau anugerah dari Sahabat LB. Kali ini diterima dari TheFluffies appartment yang dipenuhi dengan 11 arnab, 2 ekor kucing, tupai dan chipmunk. Terima kasih jebat dan memon dan juga M&M adik beradik.

Thanx, Elin! You are sooooo sweet!

LB suka award nie… colourfull…

Award ini adalah bertujuan,

  • menghargai individu yang gemar menulis blog dan memberi inspirasi dan juga mengalakan rakan rakan lain menulis Blog
  • saja nak interview kenapa kita suka menulis blog.

Macam award yang sebelum nie, dah terima mesti kena menulis sepatah dua kata yang wajib seperti;

  1. award hendaklah di Publish dengan segera selepas menerimanya
  2. jangan lupa menyebut siapa yang menganugerahkan award tersebut
  3. jawab soalan ” Kenapa saya suka Bloging?”
  4. Tag dan anugerahkan pula award nie kepada sesiapa yang anda rasa Blog nya bagus
  5. Jangan lupa beritahu kepada orang yang di tag dan letak link mereka sekali

So, Lb paste juga disini versi english (ini memang Copy and Paste dari Blog budak ‘S’ tu):

The award came with these mission :

* As a dedication for those who love blogging activity and love to encourage friendships through blogging.
* To seek the reasons why we all love blogging!

And it comes with some rules!

* Put the award in one post as soon as you receive it
* Don’t forget to mention the person who gives you the award
* Answer the award’s question by writing the reason why you love blogging
* Tag and distribute the award to as many people as you like
* Don’t forget to notify the award receivers and put their links in your post

————————————————————————————————-

Kenapa LB suka Blogging …

  1. Lb penuhi masa lapang yang ada, dapat juga menambah sahabat dan rakan
  2. Dalam masa mencari isi nak menulis blog, banyak juga yang Lb tahu dan belajar
  3. semakin banyak yang dibaca rupanya masih banyak perlu dibaca
  4. berkongsi cerita, suka dan duka dengan semua , kadang2 bila mereka gembira kita akan lebih gembira bila rakan lain dalam kesedihan Lb juga merasakannya
  5. ini rumah kedua Lb sebab semua seperti keluarga

Memandangkan nak kena tag Blog lain kan… Jadi.. Lb Tag seperti yang berikut… dan Lb harap semua gembira dan enjoy teh award.

  1. TruLuv Rabbity
  2. Furfurries
  3. Blackie007
  4. VivienLim
  5. CocoJUne
  6. Bunny ChoyChoy
16
Apr
09

The ” LIve is So GRanddd” Award

Blackie007 telah memberi satu lagi award untuk Lb dan Rabbitry kecil. Blackie ini adalah seekor kucing yang mempunyai “Slave” nya sendiri. Bukan main bertuah si Blackie. Jadi mcm si Blackie Lb pun tak berapa pasti mcmana award nie berfungsi… mungkin copy dan paste lah kan ..Blackie kan… kan ..kan???
 
deep_in_thot
memperkenalkan… Blackie007.. the Bond Cat…
 
Award atau anugerah ini diberi nama The “Life is Grand” ada gambar piano.. cuma soalannya apa kena mengena piano dengan Pet kita… bukan ke award yang ada piano nie untuk Industri muzik…. LOL… macam macam …

ada pulak syarat tau untuk ambil Award nie…. kena beri kata kata alu aluan… seprti berikut
  • Give five reasons why you think life is grand
  • Pass it on to 5 more blogs

life-is-grand-award

Jadi.. Lb biarkan BlueBerry yang beritahu kenapa “Life Is Grand” dalam Rabbitry Mini

p4040002

 I have Unlimited hay and more hay and hay and hay… with Free Run Everyday

p3230004

 I have Green and more GReen.. some time orange colour and purple colour  veges as my midnight snack .. 

 p2220413

 I have a lovely sweet fruits sometime orange colour, green colour , yellow colour.. but I love orange colour… orange is my favourite colour

p30500011

Lepak with my buddy Koko… even most all the time we just enjoying siting inside and outside the Box.

p4120014

and the best Grand ever is when I have my own space… where i can call my own… I’m rules

 

Ok… bagi menyampaikan anugerah atau award ini, Lb nak penerima penerima tersebut , menerima nya…..

  1. FurFurries (even you are new D, but I know how grand you bunny are)
  2. Anggerik Bunny Scribe ( plz give me you new link to your new bunny Blog)

 

 

 

 




April 2017
M T W T F S S
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket