Archive for November, 2009

09
Nov
09

Open cecami…

Cadburry dan Bailey dan buka mata. Sebenarnya dah 3 hari dah si bebola kapas nie buka mata. Tapi Lb tak dapat nak Update kan. Bukan itu saja, bukanlah senang Lb nak snap garbar budak dua ekor nie.. tak duduk diam. Bailey pantang camera tercongok depan dia.. cepat di datang, Cadburry pulak , macam blur aje.. hehehe… comel sensangat.

PB090084

 see…. Cadburry the lazzy bunny

PB090081

Bailey…

PB090082

It’s Cadburry… so Tim… what colour??

PB090090

Mummy… oh… ya… BB is bold ..kikikiki… kesan dari sifat keibuan

PB090091

Guess who?? sit under the cages is Daddy Eclipse..

03
Nov
09

Wahh… 10 days Old..

Hari ini Bailey dan Cadburry sudah berumur 10 hari. Tapi belum ada tanda mata akan terbuka. Walaubagaimanapun dua dua pun sihat dan gebu. Inilah saat paling comel bagi semua jenis arnab. Comel dan gebu macam bola kapas. Rasa macam nak picit picit… eeeee geramnyerrr…

PB030080

Both of them… see.. fur ball

PB030078PB030079

NOw… can anyone tell me… what colour this little felow is.. I’m confuse… Black, Chococlate or Sable.

PB030075

Mochi..MOchi… see… so cute… wanna gigit… wanna gigit…

PB030076

Massive head…

Apa yang Lb tahu… Lb kena belajar cara pegang baby masa nak ambil gambar… macam mana… asyik nak cium baby kecil nie..hehehehe

01
Nov
09

I’m a Boy, and Now I’m a Daddy

Dah lama Lb tak post cerita tentang Eclipse.. Anak LbDaniial mengigatkan LB, bila Lb masuk ke Rabbitry, dia cakap..

” Mama, where is Daddy Eclipse..?”

Uik… betul juga kata Daniial. Macam mana pula Daniial boleh terlintas nak tanya macam tu.. yang mengejutkan Ln dia boleh letak gelaran DADDY untuk Eclipse. Padahal Daniial baru 3 tahun 4 bulan. Maybe sebab LB ada cakap dengan dia babies yang dalam nest box tuu.. baby BB dan Eclipse.

Jadi tampa berlengah masa lagi ini dia Daddy Eclipse..

PB010070

 Haloo… long time no seee..

PB010071

What up Doc??

PB010073

What You think about Me.. still maintaning my Body..

PB010074

Thank  You for reading our Blog.

 




November 2009
M T W T F S S
« Oct   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket