27
Oct
09

Welcome To mylife….

Lb ada pinkies dalam nest box… sebenarnya semula ada 4 tapi petang pada hari ketiga salah satu dari pinkies tu mati. Lb balik dari opis terus check nest box dan didapati satu dah tak bernyawa lagi… punca tak tahu. But Lb rasa pinky ini yang Lb jumpa keluar dari nest box semalam, dan ,masa tu Lb nampak mummy dia @ Blueberry duk cium cium pinky tu. Tapi Lb masukan aje dalam nest box lepas tengok macam baby tu ok aje. Sometimes, orang cakap mummy rabbit boleh tahu yang babies tu maybe ada masalah. So, binky free little one.. Sini LB kongsi kegembiraan LB.

1St day Photo… 4 healthy cubby Pinkies ( 24/10/2009)PA240045

3rd day Photo..

PA260061

So, can we see the TRue Colours… Broken Black, Blue and Black? we shall wait

PA260053

Binky free little one.. is that BLue HL

4th day .. 

PA270062

 LB lihat BB sibuk mengumpul hay lagi… mungkin dia nak naiktaraf nest box.. but tak dapat nak snap gambar babies sebab camera habis bateri pulak.. so enjoy 1st what we have.. comel kan…


2 Responses to “Welcome To mylife….”


  1. 1 JR
    October 27, 2009 at 7:32 pm

    hye LB,lame rasenyer menghilang..erm mane pegi?rindu nk tgk rabbit LB..hehee..btw congrate for the pinkies!

  2. October 28, 2009 at 9:05 pm

    Sori for the little one.. And congrate for the babies!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


October 2009
M T W T F S S
« Jun   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: