26
Oct
09

JOm kita join… MROC Rock..

mroc logo

 

Haaaa… amacam cute tak Logo tuu.. memang cute. Apa boleh Lb katakan apapun yang melibatkan Rabbit Bunny sure cute miut punya.

Ok.. perhatian dan pengumuman kepada sesiapa yang beminat untuk menjadi ahli Kelab dan Persatuan MROC – atau pun Malaysian Rabbit Owners Club atau pun juga Kelab Pencinta Dan Pemilik Arnab. Keahlian adalah dibuka sekarang. Buat masa ini pendaftaran adalah bercuma memandangkan ia masih lagi didalam perbincangan dan juga pertimbangan. Semua pertanyaan bolehlah di emailkan ke malaysianrabbitownersclub@gmail.com dengan tajuk ” I want to MROC” dan pengerusi kelab akan dengan mesra melayan dan menjawab email anda.

Untuk makluman semua juga MROC telah melancarkan newsletter  yang pertama dalam version PDF dan akan diemailkan kepada semua ahli yang mendaftar sahaja. Tujuan utama kelab adalah mengenalkan dan memberi tunjuk ajar kepada pemilik baru berkenaan penjagaan dan juga megenalkan baka baka arnab yang baik. Tujuan nya juga bagi membolehkan semua pemilik arnab mempunya satu sumber bagi mereka mengadakan pertujukan atau pertandingan Arnab sepertimana yang dicapai oleh Persatuan Pemilik haiwan lain seperti Kucing dan Anjing.

So, apa tunggu lagi.. mohonlah sekarang..

 

mroc1cover

Ini Newsletter MROC yang pertama… hanya ahli mendapat versi yang terang benderang. Terdapat banyak maklumat didalamnya. Credit kepada TLR and the geng yang bertungkuslumus. Salute youguyzz lah.. tabit ..tabit..


1 Response to “JOm kita join… MROC Rock..”


  1. 1 nana
    February 14, 2010 at 11:59 pm

    sy b’minat la….cm ne nk join ek?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


October 2009
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Top Posts

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

<span>%d</span> bloggers like this: