25
Oct
09

Busy..Busy…busyy….

Ya Allah, diam tak diam tak lama lagi dah nak sampai tahun 2010. Dan dalam diam diam tu dah dekat 1/2 tahun LB tak update blog nie. Bukan main busy lah kononnya. Tapi LB mengucapkan terima kasih kepada yang sudi setia dengan blog LB yang tak berhupdate hupdate. Tak Lb sangka juga dalam jangka waktu yang tidak lah berapa lama dan tidaklah berapa sekejap ini, bermacam macam perubahan berlaku.

Walaupun dah nak habis nie LB nak juga mengucapkan SElamat Hari Raya dan juga Selamat Deepavali. Memandangkan baru nie lah Lb dapat nak update sikit.

Buat TLR tahniah dengan kehadiran orang baru dalam NestBox… comel.. tuuu jealous LB. Dan LB harap TLR tidak lah marah dan juga berkecil hati dengan MIA LB. heheheh.. bising dia sebab LB senyap dan tak  jawab SMS atau phonecall dia.

LB juga nak ucapkan tahniah kepada TLR and the geng sebab, dengan usaha sendiri mereka dalam proses menubuhkan sebuah kelab untuk pemilik pemilik arnab di Malaysia iaitu MROC ( sebut M ROCK. So sesiapa yang berminat Boleh lah memohon untuk menjadi ahli. Ada rabbit atau tidak tidak penting, minat yang ada dalam hati dan diri itu yang penting. Yealah kan, ramai yang berminat dengan haiwan kecil ini, tapi mungkin kekurangan kewangan untuk memiliki haiwan yang comel ini, atau kurangannya pengetahuan bolehlah mendapat pendangan dan tunjuk ajar daripada mereka yang berpengetahuan memelihara haiwan ini sebagai PET. Ohh.. yea jangan silap pulak ini bukan persatuan untuk penternak tetapi kelab untuk pemilik dan peminat arnab. Ada orang cakap ini arnab High Maintanent sebab tinggal dalam kondo, apartment dan dimanja gila-gila. Hehehehe… nanti LB cerita lebih lanjut dalam post Lb mengenai MROC nie Okies..

Buat adik Nico… akak terkejut dengan masalah yang melanda ko dik. Akak harap ko sabar banyak-banyak, sebab sebagai manusia pasti ada satu masa Allah menurunkan satu beban yang sangat sakit untuk dipikul dan juga dibuang, itu menandakan yang Allah itu sayang kepada kita. Mungkin perkataan sabar nie dah banyak ko dengar dari semua kawan kawan. Dan akak faham hanya ko yang merasa kepedihannya dan kesedihannya. Yang akak minta jangan ikut hati nanti mati, ikut rasa binasa. Banyakan bersabar dan minta petunjuk dari Allah. Dan juga jangan dibiar diri tu duduk sorang sorang, bawalah berborak dengan kekawan dan juga saudara mara mengenai perkara perkara yang meyenangkan hati dan jangan dikenangkan hal hal yang lepas. Mulakan dengan buku baru. Akak doakan ko yea dik. 

Lagi apa yea… ooohhhh yea… Rabittry kecil LB dapat babies baru semalam nanti akan Lb postkan dalam. Post yang depan.hehehehe… bukan apa barulah ada update sikit. Maklumlam kepala otak dah berkulat , so tak boleh nak perah sekali. dan juga nampak jugalah macam Blog Lb nie banyak Post..

So, sampai sini dulu.. sekali lagi terima kasih pada semua yang membaca Blog LB yang ditinggal bersawang nie. banyak betul bertanyaan tak tahu LB nak reply yang mana dulu.

Akhir kata,  majulah kereta ke depan… byeeee… vrooommmmmmm…


3 Responses to “Busy..Busy…busyy….”


  1. October 27, 2009 at 10:09 am

    Very happy that you’re back!

  2. October 27, 2009 at 10:11 am

    And Terima Kasih for the “Tahniah”….

  3. October 28, 2009 at 1:18 pm

    Welcome back, Kak.. I miss u!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


October 2009
M T W T F S S
« Jun   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: