01
Jun
09

Yaaayyayay…. LB kembali Normal

Lb tengok calender dekat sebelah Blog tuu… dah dekat 5 hari tak ada apa-apa post yang Lb tuliskan. Dan Lb juga perhatikan hari ini adalah 1hb Jun 2009. Bagus kan macam satu permulaan baru buat Lb dengan kehidupan yang kelam kabut bulan lepas dan Lb mengharapkan segalanya teratur bulan ini dan seterusnya.

Buat Nico ..terima kasih banyak sebab menolong Lb meng “REPLY” semua comment daripada pembaca LB selama ketiadaan Lb. Lb amat menghargainya.

1hb Jun 2009 macam tahun baru lah untuk Lb…. dah macam tahun baru kita mesti ada cita cita baru kan..So, Lb nak memulakan yang baru dalam Rabittry LB..

  1. Nak menaik taraf sistem pipe dalam rabbitry LB… sekarang sudah ok tapi kalau ada banyak Hay problem sikit.
  2. memulakan “Breeding Project” yang terbengkalai dengan pelbagai masalah.
  3. Dengan musim panas yang melampau, wanna up grade water sprinkler di rabbitry LB
  4. Bekalkan arnab Lb dengan makanan yang lebih baik… lebih lebih lebih baik
  5. Beri lebih Hay..Lebih Hay..Lebih Hay…Lebih Hay…

So… mari kita mula… Dari…… Sekarangggg….


5 Responses to “Yaaayyayay…. LB kembali Normal”


  1. June 2, 2009 at 3:10 pm

    Selamat kembali. Saya akan terus tontoni….

  2. 2 3bit
    June 3, 2009 at 1:32 pm

    sape jaga rabbit LB masa MIA?

  3. 3 irwan
    July 6, 2009 at 1:58 am

    hye…
    saya memerlukan pertolongan…arnab saya baru sebulan melahirkan anak sebanyak 5 ekor. salah sekor dari anak arnab itu sakit sawan. arnab itu akan jatuh dan mengelupur…apa yang perlu saya lakukan….???

  4. 4 Dia
    July 30, 2009 at 7:02 am

    hi! blogwalking dgn senyuman. suka blog kamu. arnab comel!

  5. 5 Mei Leng
    October 25, 2009 at 3:30 pm

    hi, aunty lazzy bunny, welcome back and good to hear from u, do update yr blog ya………..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


June 2009
M T W T F S S
« May   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: