27
May
09

Missing In Action.. dan Tagged

Jika ada yang terasa pelik kenapa LB kerap MIA (Missing In action) bukan apa ada masalah yang tidak dapat dielakan. Lb juga tersangatlah penatnya. Dengan perjalanan yang jauh dan juga dengan segala urusan yang tidak juga habis habis. Lb doakan semoga minggu depan semuanya kembali normal.

Lb juga ingin berterima kasih kepada sahabat sahabat yang sudi bertanyakan khabar Lb dengan SMS. Oh.. Lb sihat sahaja, tapi orang lain yang kurang sihat. Ya lah.. kita ini kan manusia bila sampai masa sakit hanya tuhan yang tahu. Jadi LB yang sihat nie menolonglah yang mana boleh. Mana lah tahu. Hari ini hari orang.. esok esok hari Lb pula.

Setakat ini tiada berita yang menarik dapat Lb kongsikan, walaupun Lb cukuplah mengharapkan akan mendapat berita yang baik dari mana mana sekalipun. Boleh dikatakan penghujung Mei 2009 ini agak mendung sedikit keadaannya buat LB. Lb juga ingin memaklumkan disini. Bahawa LB mungkin akan MIA lagi untuk beberapa hari. 

Oh ya.. dalam pada LB MIA… Miss ‘S’ dan the Fluffies dan juga the purrr telah pun meng “TAG” Lb .. dan Lb gembira sebab TAG ini dapat mengeluarkan apa yang Lb nak katakan..

The rules are :

* Tag and link back to the person who tagged you.
* List 6 (un)important things that make you happy.
* Tag 6 bloggers and let them know they’re “it”. We all feel this blogging community to be one of inclusion and friendship.

Here’s my list of (un)important happy things:

  1. I’m happy with my loving hubby that smile at me every morning and call me went I’m far. He love me from I’m size M until I’m XXL and now M again .. he love me as I am
  2. I’m happy with my son that always call me “MAMA” even while he sleep,  so I know.. he love me very much.
  3. I’m happy with my friends that always care and miss me when I’m MIA… love you guyzzz
  4. I’m happy to see my rabbit , everytime welcome and beg me to open their cages… it’s seem like they love me very much ( even they only want food or demand for free run)
  5. I’m happy because I’m still breath just for another days. I’m still wiling to walk by myself and eat using my own hand, enjoy my life and enjoy update my blog right here at this time
  6. and beliave it or not.. If only i have pinkies… that the happines of all.

Jadi untuk itu.. LB nak tag semua yang ada dalam senarai bunny Blog Lb… bukan apa Lb pun tak pasti siapa yang belum kena Tag. Sebab kebanyakan semua dah kena Tag.

So… maybe


4 Responses to “Missing In Action.. dan Tagged”


  1. May 27, 2009 at 6:55 pm

    # I’m happy because I’m still breath just for another days. I’m still wiling to walk by myself and eat using my own hand, enjoy my life and enjoy update my blog right here at this time <— INSAF.. insaf.. insaf…

    # and beliave it or not.. If only i have pinkies… that the happines of all <— the day will comes🙂

  2. May 28, 2009 at 1:31 pm

    Hmmm.. LB hilang lagi untuk beberapa hari😦

  3. 3 furfurries
    May 28, 2009 at 2:50 pm

    Where ever you are, do take care and remember we’ll always be here when u return. *furry hugs*

  4. May 29, 2009 at 1:19 pm

    LB, u have been missing for a few hours, but i aredi miss u😦


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: