27
Apr
09

Sepetang bersama di TLR…

Semalam Lb dan keluarga jalan jauh sikit, bulan lah jauh sangat dalam 2 jam sentengah perjalanan. Tapi berbaloi. Yup.. Lb ke TruLuvRabbitry. Ini sebenarnya kali kedua LB bertandang ke TLR. Yang Lb perasan 2 kali Lb ke TLR nie.. kedua dua perjalanan, pasti mengharungi hujan lebat yang teramat dan juga jalan yang sesak atau jamp. Lb sampai agak lewat lah juga, memandangkan bertolak pun sudah lewat ditambah dengan hujan dan juga bersesak dengan kereta yang semakin banyak di Malaysia nie.

Lb disambut mesra TLR sekeluarga. Yang paling cute sekali dan buat Lb jatuh hati tentulah si kecil Beth. Kami berbual panjang berkenaan Holland Lop tentu sekali dan juga berbagai topik daripada kerja hinga kepada  anak-anak maklumlah kami berkeluarga. Dan Lb dihidangkan dengan Domino Pizza yang best.. hehehe… ini kali pertama makan Domino Pizza.. hei.. lagi best dari Pizza Hut laa.. Thumb Up lah…

Jadi, Lb dan keluarga nak ucapkan terima kasih kepada Tim and Wife. What a very lovely evening with a such a wonderful family. Anak Lb juga punyalah enjoy sampai tak nak balik. Nasib baik anak Lb makan rasuah. Untuk Beth Auntie dah fall in love with you, cute little Girl. So sweet your voice..

Lb happy dapat sahabat yang best dan Lb suka sangat buku tuuu…. besttt…

Oh ..ya, LB nak minta maaf sebab tak ada bawa apa-apa buah tangan untuk TLR. Dan juga sorry, because my son sepahkan rumah you all.

Terima kasih , sekali lagi Tim and Family. But.. once again , we lupa nak snap a few photo.. aiyahh..


2 Responses to “Sepetang bersama di TLR…”


  1. April 27, 2009 at 1:08 pm

    You’re most welcome. Likewise, we always enjoy good company. It is a pity being so engrossed in the conversations we forgot to capture some photos. Children are meant to mess things up. We’re used to it so don’t worry about it.

  2. April 28, 2009 at 3:49 am

    Wah.. but no photos???😦
    Tim, kenapa tak keluarkan ur camera?

    I nak join jugak ur gathering… but too bad i’m far away😦


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: