07
Apr
09

LazzyBunny Dapat Award!!!

Hari ni Coco dan June dari COCOJUNE.Bloqspot menganugerahkan “Friendly Award”.. hehehehe…

Mersa juga rupanya Lb punya Blog. Dan setelah berbincang dan bermesyuarat.. kami sebulat suara melantik Koko sebagai penerima award tersebut. Dan membekal beliau sugulung ucapan yang panjang untuk dibaca beliau semasa mengambil award .

Inilah dia rupa award yang tersangatlah ceria rupanya. Lb sumpah tak ada rasuah melibatkan pemberian award ini. hehehehe.. ya lah tuu kan…

Kepada Coco & June dan Mummy nya,  Auntie LB ( cakap omputih sebab bahasa melayu MAKCIK -macam tak sesuai aje -LOL) ucapkan terima kasih or Thank You.  

 

friendlyblogger1

Memandangkan award ini boleh dipas Batton chewahh…. LB nak pas pada semua sahabat yang tersenarai di Blogroll…. walaupun ramai yang tersenarai tu memang dah dapat award nie..

Siapa peduli.. kita kawan dan kita happy. Thank youuuuu.


2 Responses to “LazzyBunny Dapat Award!!!”


  1. April 8, 2009 at 10:56 pm

    Oooohhh i bagi tanak amek..! Jual mahal!!

  2. 2 lm_meileng
    April 9, 2009 at 5:26 pm

    wah, the fluffies merajuk………mungkin mata LB blur sikit sebab dia punya umur, tak dapat tengok u punya blog ada mention dia punya name………..hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: