03
Apr
09

Sorry…. pada semua yang “Klik” Blog LB

Ok.. di saat Lb menaip ni, jam diding tu baru jam 10am. Lb tahu ramai pembaca dan rakan rakan sedang sibuk dengan urusan kerja masing masing. Mula mula Lb nak minta maaf pada semua pembaca dan sesiapa ajelah yang klik untuk ke blog LB. Dan kecewa seba tak ada apa apap info baru yang Lb tuliskan. Dan kepada yang sudi menulis email kepada Lb . Lb ucapkan terima kasih. Bukan apa ada sedikit masalah dengan line TM LB. 2 hari menunggu juruteknik dari Tm tak juga sampai. Ini pun masih ada masalah lagi, tapi Lb gagahi juga untuk menulis sepatah dua kata.. Cewaahhhh…
Kalau tak ada masalah, Lb akan meneruskan menulis dan memberi apa apa info yang LB dapat kongsikan dengan semua. Tapi sebenarnya Lb juga terkejut sebab graf pembaca Blog LB basih di tahap yang memberangsangkan dan diluar dugaan. Terima kasih semua kerana menyokong LB. Pada adik adik Lb, yang hantar sms, tuu… akak pun boring juga sebab mengenangkan tak dapat mengadap komputer dan mengayam ketupat dengan korang.
So, (cakap omputih tuu) kalau orang TM tu datang hari nie…. Lb akak kembali berBLOGING….
untuk Iklan… Lb saja nak post gambar yang agak terkebelakang tarikhnya….
Terima Kasih sekali lagi kepada yang menyokong LB….

p3050001


2 Responses to “Sorry…. pada semua yang “Klik” Blog LB”


  1. April 3, 2009 at 12:43 pm

    Sempat jugak beriklankan Teh Tarik & Kopi

  2. April 3, 2009 at 6:10 pm

    Yay! U’re back in action!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: