29
Mar
09

Rabbitry Mini & Earth Hour 2009

 28hb Mac 2009, jam 8.30-9.30 malam, maka tiadalah satu lampu berkuasa electrik pun yang dinyalakan didalam rumah dan rabittry LB. Lb hanya menyalakan beberapa batang lilin dan melepak didalam rabittry mini dengan anak dan penghuni rabittry mini. Lampu dimatikan selama 1 jam bersempena kempen Earth Hour 2009, well , Lb dan Rabbitry mini menyokongnya bergitu juga sahabat sahabat LB. Jadi Lb tak perlu cerita banyak pasal Earth Hour 2009, sebab Lb dah cerita sebelum nie. Hari nie biar gambar cerita kan segalanya. Tapi minta maaf ler… gambar kurang memuaskan.. maklumlah.. camera pasar malam jek…

p3280012

 Eclipse.. macam confuse aje… maybe dia ingat LB tak bayar letrik

p3280010

 Ini Blueberry…. shaking gambar tuu… boleh lerr..

p3280007

 Ini pulak koko… baru LB perasan.. semua gambar Koko.. posing sama aje….

p3280002

 Inilah dia budak yang paling happy kat dalam Rabittry mini … sebab tak pernah tengok lilin…. Camp Fire kata dia…hehehe


3 Responses to “Rabbitry Mini & Earth Hour 2009”


  1. March 29, 2009 at 10:17 am

    Patutlah tak nampak online semalam. I bergelap sambil online. Nak nyalakan lilin, takut terbakar misai Memon dan Jebat.Torchlight pulak tak jumpa.

    Kawan2 i ada menyatakan kekesalan. Sebab terlalu kecil jumpa mereka yang lights off malam semalam. Walo apa pun, i berbangga sbb dapat participate dalam kempen kesedaran global warming nih bersama2 dengan rakan2 yang bukan setakat pecinta haiwan, tetapi pecinta BUMI.

  2. 2 lazybunnys
    March 29, 2009 at 1:47 pm

    Betul juga, nampaknya jelaslah Malaysia nie bukanya bersatu sangat.Sebab rasanya dalam kawasan perumahan Lb nie, agaknya rumah Lb aje yang gelap dan berlilin selama 1 jam semalam. atau mungkin hanya dibandar bandar aje yang terasa bahang EARTH HOUR nie. Sebab banyak shopping complex. Jabatan kerajaan pun dan majlis perbandaran “bandar kecil” pun tak berbuat apa apa. Sedih pun ada tak puas hati ada. Maaflah kalau ada sesape yang tak setuju. Bagi kawan kawan yang bersatu TAHNIAH LB ucapkan.

  3. March 29, 2009 at 3:19 pm

    Jangan jangan terbakar rabbitry main api…LOL


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: