11
Mar
09

Lb ada ‘Grooming Table’

Sebenarnya dah 2 hari “Grooming Table” tu ada. Tapi segan nak post kat sini sebab semuanya masih blur lagi. Termasuklah otak LB. Kan Lb ada tulis sebelum nie, yang Lb nak “Grooming Table”. LB fikirkan LB mahukan “Grooming Table” yang serbaguna. Bukan untuk mengGrooming aje tetapi untuk menyimpan stok pellet, Hay dan juga semua perkakas-perkakas untuk Rabbitry Mini. Maka setelah difikir-fikir LB berkenan dengan sebuah almari kecil , yang biasa digunakan untuk meletak dapur memasak di dapur untuk dijadikan Grooming Table LB.

Memandangkan almari tersebut mempunyai;

a) Laci…. untuk Lb menyimpan perkakas Grooming seperti Slicker, dan juga Nail Clipper

p3110001-2

b) Tempat menyimpan Barang…. boleh simpan stok pellet dan hay dan juga segala macam perkakas lah.

p3110002-2

Note For LB : Order your Pellet

c) Ruangan untuk Grooming…..ini yang penting sekali….

p3110003

Note For LB : Carilah karpet baru….

Ok memandangkan Rabbitry Mini sudah ada Grooming Table… yang tak berapa lengkap lagi nie. Pandu uji telah dijalankan. Mangsa pertama Eclipse… jadi setelah dipandu uji.. ketinggian dan juga keselesaan mengunakan grooming table ini untuk memotong Kuku dan juga menyikat dan juga membersih…LULUS.

Misi Lb seterusnya …. nak mendapatkan sejenis lagi sikat dan juga penimbang digital… mahal tuuuu… ada sesiapa nak bagi “Digital Scale” tak…. hehehehe…

oh ya dan juga nak memikirkan … macam man nak simpan hay dalam almari kecil nie…. Walaupun kecil kira ok … LB puas hati… terima kasih sebab sudi jenguk Blog LB.


4 Responses to “Lb ada ‘Grooming Table’”


  1. March 11, 2009 at 6:19 pm

    Kak yan, apa yang kale kelabu biru tu aaa? Nampak gigi besi dia cam furminator nye gigi besi jek.. Itu nail clipper mengingatkan i pada nail clipper i la… serupa macam tu jugak la… baru potong kuku sebelah kaki Mickybell dah patah… hampeh…!

    Psal weight scale pulak, i pun tgh cari..setau i la kan, digital scale yang human punya takleh pakai kot.. tapi digital scale yang nyonya buat timbang jeruk buah pala dan jeruk salak kat kedai jeruk tu rasanya boleh sangat menimbang rabbit sebab penimbang tu boleh kesan perubahan sekecil 10g. Ada member kata, kat katalog cosway ada jual kot. Kalo kak yan jumpa, bagitau ler.. sbb my kitchen scale tu memang tak boleh harap langsung… habis kena penendang kanak2 rabbit tu!

  2. 2 lazybunnys
    March 11, 2009 at 6:24 pm

    hehehe.. yang kale biru kelabu tuu… ala ala furminator… tapi tak berapa pandai nak guna. heheh..kau memang ganas nerq. A..ah memang kena pakai digital scale yang nyoya jual jeruk tuu.. Oh.. dalam kataloq Cosway ada ya… nanti akak check ngan member..

  3. 4 lazybunnys
    March 13, 2009 at 7:37 pm

    Yup ada.. harganya RM129.00. kalau ada kupon RM45.00 aje… tak leh jadi.. nak kena beli nie..
    Oh.. dia boleh tapung berat sampai 5kg..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: