09
Mar
09

mmmm…. Nothing Much.. Hujan nie…boring…

Sorry kata orang putih. Semalam Lb bawa anak ke pantai. Banyak sangat dah berubah Pantai Batu Hitam, Kuantan dah tak macam dulu. Banyak kemudahan dah kat situ, itu yang bagus yang tak bagusnya, pantainya banyak sampah sarap. Ya lah.. dah bertahun tak ke sana. Seingat Lb sebelum semalam, kali terakhir Lb ke Pantai Batu Hitam tuu… 10 tahun dulu… bersih aje.. dan banyak kulit siput di persisirannya. Nak jumpa tapak sulaiman pun boleh.  Tapi sekarang banyak Pampers dan botol botol plastik , sedih betul. Itulah kalau kerajaan dah sibuk dengan perkara perkara remeh… nak salahkan kerajaan pun tak guna. Sampah tu pun datang dari kita. Tak faham betul. 

Memandangkan bawa anak… budak budak yang dia tahu main pasir dengan laut…ok lah objektif pertama tercapai nak suruh budak kecil tu happy main.

Hari ni pulak,  memandangkan hujan sepanjang hari, budak budak dalam rabbitry mini tuu pun boring aje…hehehe…Lb pun otak macam tak berjalan, penat semalam belum habis.. hehehe

Ini lah dia aktiviti bebudak dalam rabbitry mini LB. Harap harap esok LB akan ada cerita best boleh update blog nie.

 p3090002

 BlueBerry…… Boringggg….rain rain go away…

p3090009

Eclipse…. apa dia fikir tuuu….??

Itu lah dia activitinya…. apa dia…. yup … tak ada apa-apa ….


5 Responses to “mmmm…. Nothing Much.. Hujan nie…boring…”


  1. 1 darma
    March 9, 2009 at 10:57 pm

    best dapat pergi ke pantai! Lb punya DIY Hay Box bagus la..

  2. 2 lazybunnys
    March 9, 2009 at 11:02 pm

    hehehe… bagus ke.?. so far ok lah…pengunaannya amat berkesan..

  3. March 10, 2009 at 9:44 pm

    mana koko takde dalam gambar?

    tapi btol la kan, musim hujan je smua rabbit dok monyok je dalam sangkar/playpen..

  4. March 11, 2009 at 12:20 am

    Hay Rack DIY Cekap Berdegap!

  5. March 12, 2009 at 10:11 pm

    Zoom sket hay rack tu… Cute la in pink color!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: