26
Feb
09

Kami dapat …surprise!!!!

Pagi nie Lb dan arnab arnab semua dapat kejutan.. atau surprise kata orang putih… kikiki

Lb dapat hadiah, nak kata Valentine hari nie bukan 14hb Februari, nak kata Birthday ..lambat lagi nak kata April Fool (Kenapa April yang Bodoh) pun bukan juga.

Pagi pagi posmen dah bising bising depan rumah, pittt…pittt..pitt…

Eh..pelik .. ada pos berdaftar untuk Lb.. Uik dari siapa pulak… tak kisah lah… tapi memang kejutan buat Lb dan sekali gus Lb rasa terharu..

Ini lah yang Lb terima;

 p2260412

Lb terima Parcel .. pagi nie.. 

 p2260414

Cute.. little Rabbit Card 

 p2260413

 dan Lb dapat Slicker yang Lb idam -idamkan….. 

 p2260416

 Dan.. untuk anak anak kesayangan Lb…bijirin campuran…. Organic..tau..

Yup, hadiah dari TruLuvRabbitry.. terima kasih Tim …ingat kat akak. pemberian Ikhlas dari Tim ,’really made my day’ kata orang putih.

Happy sangat-sangat. Hadiah sempena persahabatan .. boleh LB cakap macam tuu. Dan yang paling happy adalah Koko, Eclipse dan Bb sebab dapat makan Oat hari nie….

Oh. untuk pembaca semua.. memandangkan Lb memberi Oat hari ini, janganlah terus aje beri oat kepada arnab. Hanya 1 sudu kecil dibenarkan dan berilah selang sehari kepada arnab anda. Ini adalah kerana Oat boleh menyebab kan masalah kepada arnab. Antara masalah yang timbul adalah kegemukan dan juga kematian mengejut. Lb masih lagi membuat bacaan mengenai masalah Oat dan arnab. Sekiranya terdapat apa apa maklumat yang Lb dapat…akan Lb kongsikan bersama disini.

Terima kasih sekali lagi kepada Timothy sekeluarga.


4 Responses to “Kami dapat …surprise!!!!”


  1. February 27, 2009 at 5:01 am

    I hope the passing on of the Slicker brush is a sign of Fellowship, Friendship & Fun. In your quest for perfection, please do pass on “benda idaman” to someone whom you choose to share this hobby with.

  2. 2 lazybunnys
    February 27, 2009 at 5:04 am

    ahahah..”benda Idaman” .. Yup hopefully will find someone yang menhargai kesempurnaan dan menghargai persahabatan..

  3. February 27, 2009 at 3:42 pm

    Kak Yan… nak jugak slicker macam tu… Tim, mana kau beli itu slicker?!

  4. 4 lazybunnys
    February 27, 2009 at 3:46 pm

    itulah slicker idaman… kat mana beli kena email Tim lah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2009
M T W T F S S
    Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: