24
Feb
09

Malaysia For Quality Rabbit Club (MQRC)

Yup, seperti tajuk post Lb hari nie. Lb nak bercerita tentang Malaysia For Quality Rabbit Club (MQRC)

Malaysia For Quality Rabbit Club, kewujudtan nyer masih baru, dengan bilangan ahli yang masih dibawah minima kami mengaharapkan kelab ini akan berjaya mengumpul ahli seperti kelab- kelab haiwan yang lain , misalnya kucing dan anjing. Seperti juga namanya Malaysia For Quality Rabbit Club ingin ditubuhkan sebagai titik permulaan bagi peminat peminat dan pencinta haiwan comel ini berkongsi pendapat dan juga ilmu dalam dunia arnab ini. Dan juga ingin membuka minda semua yang bertapa pentingnya mengekalkan atau meningkatkan kualiti arnab di Malaysia.

Seperti yang kita tahu dan sedia maklum, kucing dan anjing mempunyai kualiti tertentu di dalam baka terbaik masing-masing di dalam setiap pertujukkan dan pertandingan atau show mereka. Jadi adalah menjadi satu impian MQRC juga untuk mempunyai arnab yang berkualiti didalam baka masing-masing dan kita boleh mempunyai pameran dan pertandingan atau show yang berprestig. Yang mengenengahkan pakar-pakar dan juga hakim dari luar negara yang diiktiraf oleh ARBA.

Selain dari itu kelab ini juga mempromosikan pembiak pembiak baka yang beretika … yang bermaksud..mementingkan kualiti lebih dari kuantiti dan tidak melakukan pembiakan baka hanya kerana keuntungan semata-mata. Dan juga mengumpul seberapa banyak pemilik-pemilik arnab di dalam satu kumpulan dan mengadakan  aktiviti yang berfaedah kepada masyarakat dan arnab khasnya.

Sekiranya ada berminat boleh lah memdaftarkan diri anda di Malaysia For Qulaity Club (MQRC) ataupun email kan kepada LazzyBunny.


0 Responses to “Malaysia For Quality Rabbit Club (MQRC)”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


February 2009
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Top Posts

Award Receive From Lb Friends

Friendly Award Photobucket Photobucket

%d bloggers like this: